Научноизследователски
строителен институт

Вестник „Строител“ представи книга с интервюта по повод 12-ата си годишнина

По повод 12-ата си годишнина вестник „Строител“ издаде специална книга „Строител. Интервюта“, в която събра свои знакови интервюта с личности, имащи значителна роля в европейския и българския политически и обществен дневен ред, а също и в развитието на Камарата на строителите в България и строителния бранш. Представянето на книгата се състоя в „София хотел Балкан“ и бе уважено от ръководството на КСБ, председатели на ОП на КСБ, представители на Комисията за воденето, поддържането и ползването на ЦПРС, на Столичната община, на синдикатите и на научната общност. Водещ и символичен домакин на събитието бе прокуристът и главен редактор на в. „Строител“ Ренета Николова. На събитието присъстваха председателят на СД на „Вестник Строител“ ЕАД инж. Пламен Пергелов и Любомир Качамаков, член на СД, председател на ОП на КСБ – София, и вицепрезидент на ФИЕК.

КСБ бе представена от председателя на Управителния съвет инж. Илиян Терзиев, изп. директор Валентин Николов и членовете на УС на Камарата д-р инж. Владимир Вутов, Любомир Пейновски, инж. Иван Моллов, инж. Тодор Андонов, Светослав Борисов. Представянето бе уважено от доц. д-р инж. Георги Линков, председател на Комисията за воденето, поддържането и ползването на ЦПРС, инж. Валентин Зарев, председател на секция „Проектиране и строителен надзор“ в КСБ, инж. Живко Недев, зам.-председател на секция „Транспортна инфраструктура“ в КСБ, инж. Виктор Шарков, първи зам.-председател на НКСВ, ген. Борис Анакиев, председател на секция „Строители воини“ на НКСВ, представители на фирмите партньори на в. „Строител“ и приятели на изданието, сред които г-жа Бисерка Пешова, г-н Доминик Хамерс, г-жа Диана Глосова, инж. Нина Стоянова и др.

Сред официалните гости на събитието бяха Искрен Веселинов, председател на Комисията по регионална политика и местно самоуправление в 44-тото Народно събрание, Галина Василева, ръководител на Управляващия орган на ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура 2014 – 2020“, Дончо Барбалов, зам.-кмет на СО по направление „Финанси и здравеопазване“, арх. Любомир Георгиев, директор на ОП „Софияплан“, инж. Димитър Манолов, президент на КТ „Подкрепа“, инж. Иоанис Партениотис, вицепрезидент на КТ „Подкрепа“ и председател на Федерация „Строителство, индустрия и водоснабдяване“ – „Подкрепа“, инж. Цветелина Иванова, председател на Федерацията на независимите строителни синдикати към КНСБ, Цветелина Бикарска, зам.-председател на ФНСС, Мая Косева, управител на „Научноизследователски строителен институт – НИСИ“ ЕООД, Мартин Жлябинков, секретар на община Перник.

https://vestnikstroitel.bg/

още новини

Пишете ни
централен офис
бул. "Никола Петков" 86
гр. София, 1000
България
ул. "Илия Бешков" 1
гр. София, 1000
България
© 2019 nisi.bg | Всички права запазени! Информацията и документите на уебсайта на Научноизследователския строителен институт (НИСИ) са обект
на защита на авторското право и други форми на защита на интелектуалната собственост. В сайта са използвани снимки и илюстрации на НИСИ, "Булфото" и iStock by Getty Images/Guliver Photos.