Научноизследователски
строителен институт

Участие на НИСИ в Научно-техническа конференция с международно участие, посветена на 25-та годишнина на Софийското метро

Уважаеми проф. Братоев,

Имам удоволствието от името на екипа на Научноизследователски строителен институт НИСИ ЕООД и от мое име да Ви отправя нашите най-сърдечни поздравления по повод 25-тата годишнина от пускането на първия участък на Софийското метро.

В годинитеМетрополитен ЕАД се утвърди като водещата строителна компания, еталон за качество в строителната индустрия на България.

Пуснатите в експлоатация нови линии дават възможност на хиляди софиянци и гости на столицата ежедневно да ползват услугите на Софийското метро като най-безопасния, екологичен и бърз транспорт.

Използвам случая да Ви благодаря за добрата комуникация и ползотворно сътрудничество и партньорство с нашия институт и да си пожелаем и в бъдеще да продължим съвместната си дейност за просперитета и развитие на строителния сектор в България.

На Вас и на целия екип наМетрополитен ЕАД пожелавам здраве, лично щастие, нови професионални успехи и стотици километри нови линии и нови метростанции.

Мая Косева - Управител на НИСИ ЕООД

                                                       

още новини

Пишете ни
централен офис
бул. "Никола Петков" 86
гр. София, 1000
България
ул. "Илия Бешков" 1
гр. София, 1000
България
© 2019 nisi.bg | Всички права запазени! Информацията и документите на уебсайта на Научноизследователския строителен институт (НИСИ) са обект
на защита на авторското право и други форми на защита на интелектуалната собственост. В сайта са използвани снимки и илюстрации на НИСИ, "Булфото" и iStock by Getty Images/Guliver Photos.